İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ortak Bir Deprem Hattı Oluşturulacağını Belirtti

İçişleri Bakanı, ortak bir deprem hattı oluşturacaklarını ifade ederek "Bunu tüm telefonlara yükleyeceğiz. Mümkünse de bundan sonra satılan bütün telefonlarda bu uygulama otomatik olarak olacak." dedi.

27.01.2020-10:59 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-11:05) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ortak Bir Deprem Hattı Oluşturulacağını Belirtti

Süleyman Soylu, CNN Türk canlı yayınında, Elazığ'da meydana gelen depreme ilişkin açıklamalarda bulunarak, soruları yanıtladı.

Merkezi Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından ülkenin her bir tarafından bölgeye yardımlar geldiğini kaydeden Soylu, yardımların AFAD koordinesinde dağıtıldığını söyledi.

Bazı belediyelerin yardımlarının kabul edilmediğine ilişkin iddiaların hatırlatılması üzerine Soylu, meseleyi başka yönlere çekmek isteyen insanların olduğunu söyledi.

Soylu, "Yardımlar şu ve bu partilere gidiyor.' İnsan Allah'tan korkar. Biz vicdanı körelmiş insanlar mıyız? Bu tartışmalara girmek istemiyorum. Birtakım kötü düşünceler, kötü duygular gönlümüzü de karartmaya yöneliktir. Karartmadan işimize bakalım, yolumuza devam edelim." şeklinde konuştu.

Bakan Soylu, deprem sonrası sosyal medyada paylaşılan gerçekdışı söylemler konusunda ise Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı siber suçlar birimlerinin bu konuda çalıştığını ve hukuk üzerinden de gereğinin yapılacağını ifade etti.

Son Dakika Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal