İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Kılıçdaroğlu, Korumalarının Ne İş Yaptığına Baksın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayın konuğu olduğu televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu Kılıçdaroğlu ile ilgili, "Onun güvenlik zaafiyeti yok da, Milli Savunma Bakanı orada onun güvenlik zaafiyeti yok da, sayın Kılıçdaroğlu'nun neden koruma zaafiyeti olsun. " diye konuştu.

26.04.2019-22:17 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-22:19) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Kılıçdaroğlu, Korumalarının Ne İş Yaptığına Baksın

Haber 365 | Özel Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk TV'de "Enine Boyuna" programında canlı yayın konuğu olarak önemli açıklamalarda bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ORAYA GİTMESİ RİSK OLABİLİR"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk ilçesinde fiziki temasa uğraması ile ilgili konuşan Bakan Soylu, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun oraya gitmesi risk olabilir. Gece saat 23.00 civarı aramışlar bu cenaze nerede diye. Siz gidecek misiniz? diye sormuşlar, böyle bir kararımız yok demişler. Saat 10.03'de aramışlar sabah. Cenaze aile isteğiyle köye alınmış. Biz şehit aileleri ne isterse yaparız. " diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU KORUMALARININ NE İŞ YAPTIĞINA BAKSIN"

Bakan Soylu, İçişleri Bakanlığı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'na 18 koruma tahsis ettiklerini ifade ederek, "Kılıçdaroğlu korumalarının ne iş yaptığına bir baksın. O korumalar bana bağlı. Koruma işiyle mi ilgileniyorlar, yoksa başka işle mi ilgileniyorlar, bir baksın. Yarın o gün müfettişlerimiz girecek. Ben bunun hesabını sorarım. Öyle adam koruyarak, adamcılık yaparak bu işler devlet işi ciddi işlerdir. Bir korumanın işi koruma olması lazım. Bir baksınlar." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal