İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bugün 2 Kritik Tesise Saldırı Girişimini Engelledik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında "Bugün Türkiye'nin iki kritik tesisine yapılacak saldırıyı engelledik." ifadelerini kullandı.

13.03.2019-23:24 - (Son Güncelleme: 13.03.2019-23:13) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bugün 2 Kritik Tesise Saldırı Girişimini Engelledik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk TV canlı yayınına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.

SEÇİMLER EN ÇOK BİZİ İLGİLENDİRİYOR

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerin önemine değinen Bakan Soylu, "Bu seçim en çok bizi ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı olarak bizi ilgilendiriyor. Türkiye uzun zamandır aradığı huzur ortamını buldu. Türkiye'nin 2019 hedefi 50 milyon turistin üzerinde. Türkiye terörle mücadele ediyor. Türkiye güvenlikle ilgili bütün verilerini çok iyi bir noktaya taşıyor." ifadelerini kullandı.

İKİ SALDIRI GİRİŞİMİ ENGELLENDİ

Bugün iki kritik saldırı girişimin engellendiğini açıklayan Süleyman Soylu, "Bugün Türkiye'nin iki kritik tesisine yapılacak saldırıyı engelledik. Emniyet, Jandarma, Genelkurmay aynı zamanda MİT bir yumak gibi çalışıyor. Bugün MİT'le beraber Doğu illerimizden birinde üç önemli kişiyle operasyon gerçekleştirildi. Özellikle Irak'ın kuzeyinde, Suriye'de kurduğumuz, bölgesel ülkelerle gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde Türkiye tarihin en büyük güvenlikli döneminden geçiyor." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal