İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bana Sorsalardı Gitmemelerini Önerirdim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'na yapılan fiziki müdahale ile ilgili, "Terör örgütlerine aralarına mesafe koyacaklar. Bana sorsalardı gitmemelerini önerirdim.'' ifadelerini kullandı.

23.04.2019-20:35 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-20:26) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bana Sorsalardı Gitmemelerini Önerirdim

Ev sahipliğini TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un yaptığı 23 Nisan resepsiyonuna katılan Bakan Soylu burada gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

YALAN RÜZGARINDAN YORULDUM

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Pazar günü Çubuk'ta yaşadığı olayla ilgili olarak konuşan Soylu, "Muhtarın bilgisi ve haberi olduğunu söylüyor, muhtar açıklama yapıyor 'Haber yok.' diyor. Ailenin bilgisi olduğu söyleniyor, aile açıklama yapıyor, 'Bizim bilgimiz yoktur, artık bizi rahat bıraksın, biz dua etmek istiyoruz.' diyor. Elde sopalar vardı diyor, sopalarla ilgili kimsenin bir bilgisi, görgüsü veya böyle bir değerlendirme yok. İnan bir yalan rüzgarı ile karşı karşıyayız. Ben bu yalan rüzgarından yoruldum." diye konuştu.

PROVAKASYON TESPİTİMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL

Bir provokasyon delili olmadığını söyleyen Soylu, "Bizim bulgularımızda şu ana kadar provokasyonu veya dışarıdan gelerek provokasyonu sağlayan tespitimiz söz konusu değildir." dedi.

BANA SORSALAR BEN GİTMEMESİNİ SÖYLERDİM

Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesine gitmesinin doğru olmadığını söyleyen Bakan Soylu, "Bana sorsa ben gitmemesinin daha doğru olabileceğini çok net bir şekilde söylerim. Çünkü ortamı takip ediyorum. Bizim meselemiz biraz da psikolojik iklimi takip etmek ve tedbir almaktır. Sadece güvenlik tedbiri almak değildir." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal