İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Açıkladı; 'Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediyesi'nin Büyük Bölümü HDP İltisaklı Olarak Koyuyor'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamalarda 'Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediyesi'nde neredeyse belediye meclis üyelerinin büyük bir bölümünü HDP-PKK iltisaklı olarak koyuyor.' ifadeleri kullanıldı.

08.03.2019-12:47 - (Son Güncelleme: 08.03.2019-12:56) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Açıkladı; 'Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediyesi'nin Büyük Bölümü HDP İltisaklı Olarak Koyuyor'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamalarda 'Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediyesi'nde neredeyse belediye meclis üyelerinin büyük bir bölümünü HDP-PKK iltisaklı olarak koyuyor.' ifadeleri kullanıldı.

Bakan Soylu konuyla alakalı olarak, ''Bu kadar açık ve net. Türkiye'de 299 belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi HDP ve PKK iltisaklı, CHP ve zillet ittifakının listelerinde var.' dedi.

İMAMOĞLU KAÇAK CAMİİ YAPTIRDI

Diğer yandan, Ekrem İmamoğlu mitingteki konuşmasında, "Seçim kazanmak için her yol mubah olamaz. Birilerini kalbini kırarak bir seçim kazanmak istemiyorum. Kriz var, yoksulluk, işsizlik yaşıyoruz. Şu kente moral, samimiyet, güler yüz gelsin, bu kentte 6 ayda kriz kalmaz. Benim insanıma moral, sevgi, kucaklaşma gerek. Herkes birbirini sevecek, hal-hatır soracak. Biz, milletiz. Beylikdüzü'nde kaçak cami yaptım. İsmini de mücadeleyle birlikte 'Kuvay-i Milliye Camii' koydum. Bir kişi mutsuz olursa üzülecek bir belediye başkanıyım. Vicdan ahlak her şeyin önünde olmalı. 1 Nisan'da yeni bir dönem başlıyor." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal