İçişleri Bakanı Soylu'dan "Yaya Öncelikli Trafik" Kampanyasına Destek Mesajı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "'Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın' sloganıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması kampanyasını başlatıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bu kampanyaya desteklerini bekliyoruz." dedi.

06.02.2019-00:23 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-00:16) İçişleri Bakanı Soylu'dan "Yaya Öncelikli Trafik" Kampanyasına Destek Mesajı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla planladıkları projeyi tanıttı. "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak yarın başlatılacak olan kampanyanın amacının yaya bilinci oluşturmak olduğu ifade edildi.

Süleyman Soylu,kişisel resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yarın Ankara Kızılay'da düzenlenecek "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" kampanyasına tüm vatandaşları davet ettiğini duyurdu.

VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Bakan Soylu, yaptığı açıklamada, "Hayatımızda trafik önemli. 2019 yılı İçişleri Bakanlığımızca 'Yaya Öncelikli Trafik Yılı' ilan edildi. 6 Şubat Çarşamba günü 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması kampanyasını başlatıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bu kampanyaya desteklerini bekliyoruz. Haydi hep birlikte yarın bizler de bu kampanyadayız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal