İçişleri Bakanı Soylu'dan Kendisine İlişkin Köşe Yazısına Tepki: Suç Duyurusunda Bulunacağım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Günboyu gazetesinde kendisine ilişkin yayımlanan köşe yazısının tamamen yalan, dedikodu ve iftiradan ibaret olduğunu belirtti, yazıyı yazan ve yayımlayanlara ilişkin suç duyurusunda bulunacağını açıkladı

10.07.2019-12:16 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-12:10)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Günboyu Gazetesi'nde Durmuş Ali Özyiğit'in kaleme aldığı yazı, tamamen yalan, dedikodu ve iftiradan ibarettir" ifadesinde bulundu.

"Bu ahlaksız dedikodu ve iftiraya dayalı yazıyı yazan ve bunu yayınlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım" sözlerini aktaran Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı:

"Bugün Günboyu Gazetesi'nde Durmuş Ali Özyiğit'in kaleme aldığı yazı, tamamen yalan, dedikodu ve iftiradan ibarettir. 'Yalan at, izi kalsın' mantığı ile kaleme alınan bu yazı, bu yazıyı yayınlayan yayın grubunun insanlık dışı bir ürünüdür. Yazının düzeltebilecek hiçbir tarafı söz konusu değildir, çünkü tamamı yalan ve iftiradır. Allah böyle ahlaksız yazılardan milletimizi muhafaza etsin. Bu ahlaksız dedikodu ve iftiraya dayalı yazıyı yazan ve bunu yayımlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal