İçişleri Bakanı Soylu'dan ABD'ye Sert Sözler: Güya Dalga Geçiyorlar!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin 3 teröristi yaptırım listesine alması ile alakalı açıklamalar yaptı. Soylu, "İki bakanı yaptırım listesinden çıkartıp, üç teröristi yaptırım listesine alıyorlar. Bize demek istiyor ki 'senin bakanınla terörist arasında bir fark yok" dedi.

12.11.2018-12:24 - (Son Güncelleme: 12.11.2018-12:31)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin PKK elebaşları hakkındaki kararı ile alakalı sert açıklamalar yaptı.

Bakan Soylu, ''Ben size bu fotoğrafı açıklayayım mı. Bugüne dek hiç sesimi çıkarmadım. Akılları sıra bizle dalga geçiyorlar. İki bakanı yaptırım listesinden çıkartıp, üç teröristi yaptırım listesine alıyorlar. Bize demek istiyor ki 'senin bakanınla terörist arasında bir fark yok' biz de bunu yiyeceğiz.

Stratejik partnerimiz, bizle birlikte, 3 tane teröristi listesine dahil ederken, arka tarafta, Suriye Irak cephesinde, PKK ile birlikte 'petrolün yüzde 25'i benim olacak, yüzde 75'i senin olacak' hesabını yapıyorlar. Bu bir iki yüzlülüktür, bu samimiyetsizliktir. Bu kadar açık ve nettir. Nerede, hangi gün, kimle yaptığı da bilgimiz kapsamında. Türkiye, eski Türkiye değil. Türkiye'yi eski Türkiye olarak tanıyanlar yanılmaktadır ve yanıldıklarını da fark etmektedirler.'' sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal