İçişleri Bakanı Soylu Sincan'da Konuştu

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir düğün salonunda şehit yakınları ve gazilerle buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tarihimizde ilk defa 300 yıldır yükselen bir Türkiye ile karşı karşıyayız." dedi.

03.02.2019-19:24 - (Son Güncelleme: 03.02.2019-19:15) İçişleri Bakanı Soylu Sincan'da Konuştu

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir düğün salonunda şehit yakınları ve gazilerle buluştu. Ardından Andiçen Camisi'nde vatandaşlarla sohbet eden Soylu, Vatan Caddesi'ndeki esnafla bir araya geldi.

Bir simitçinin tezgahındaki simitleri satın alarak vatandaşa dağıtan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, esnafın sorunlarını dinledi, çocuklara da oyuncak verdi.

Daha sonra Güngörmüşler Konağına geçen Soylu, burada yaptığı konuşmada,"Tarihimizde ilk defa 300 yıldır yükselen bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Bizim boynumuzu eğmek istediler, belimizi bükmek istediler, dizimizi kırmak istediler. Yaklaşık son 5-6 yılda 6 seçimle bunların hepsine meydan okumaya çalıştık. İktidarın bir gücü var, o da milletin reyidir, iradesi ve desteğidir." ifadelerini kullandı.

BİN 50 BEKÇİYE DAHA KADRO

Bekçilerle ilgili de bir müjdeyi paylaşan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine "Süleyman; ben gece bekçinin düdüğünü duyacağım." dediğini hatırlatarak, bu konuyu önemsediklerini ve Ankara'da bin 50 bekçi kadrosu daha verileceğini aktardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal