İçişleri Bakanı Soylu, Muhabirle Tartıştı

Türkiye'nin açıkladığı verilerin gerçek olmadığı imasını yapan TELE 1 muhabiri, İçişleri Bakanı Soylu'dan ayar üstüne ayar yedi.

05.03.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-13:37)
Türkiye'nin açıkladığı verilerin gerçek olmadığı imasını yapan TELE 1 muhabiri, İçişleri Bakanı Soylu'dan ayar üstüne ayar yedi.

Bakan Soylu, Türkiye'nin sınır kapılarını açmasının akabinden mültecilerin akın akın gittiği Edirne'de incelemeler yaptı. Edirne'de gazetecilere ciddi açıklamalarda yapan Bakan Süleyman Soylu, Edirne'den çıkan göçmen sayısının 139 bin 70 olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Soylu, bu esnada TELE 1 muhabiriyle tartışma yaşadı.

Paylaşılan göçmen sayısının teyit edilemediğini ifade eden muhabire, "Kaç muhabiriniz var sizin? Bir tek sensin. Peki bizim sınırımıza kaç karakolumuz, kaç bölüğümüz var? Siz kimin tarafındasınız ? Sizin yaptığınız Yunan medyasının yalan ve çarpıtmasını burada ifade etmektir. İçişleri Bakanı yalan mı söylüyor? Biz, 127 bin insan yakaladık geçen sene. Yunan tarafına hizmet eden biri olarak sana söyleyeyim, Cerablus'a Mare'ye, Azez'e ne kadar geldiğini bile biliyoruz. 45 yıldır nereye hizmet ettiğin belli. BM de iyi biliyor kimin nereye gittiğini.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısın ama hizmetin başka bir yere. Devletine itimat et. Yalan söylüyorsun.

Her karakol mıntıkasından bu son dakikalarda geçenler, tespit ederek öteki tarafa geçmesini engellemiyorlar ama bunu size inandırmak mümkün değil. Çünkü Yunan medyasının oyuncağı olarak burada bulunuyorsunuz." şeklinde yanıt verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal