İçişleri Bakanı Soylu: Kandil Artık Uzak Bir Hedef Değil

TSK'nın Suriye'nin kuzeyindeki teröristleri temizlemesinin ardından sıra da Kandil var. Devam eden operasyonlarda Mehmetçik Kandil'e çok yaklaşırken İçişleri Bakanı Soylu da," Kandil bizim için artık uzak bir hedef değil" dedi.

04.06.2018-12:32 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-13:02)

Türkiye'ye karşı girişilen ekonomik saldırılar ve seçim gündemine karşın Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütlerine karşı operasyonlarını ara vermeden devam ettiriyor.

Suriye'nin kuzeyinde bir araya gelerek devlet kurma rüyalarına kapılan yaklaşık 5 bin teröristi imha eden Mehmetçik, şimdi de Irak'ın kuzeyinde büyük bir operasyona girişti.

BÖLGEDE KALICIYIZ

Sınırı geçen Türk komandoları, civarda yol ve üs çalışmaları yaparak yoluna devam ediyor.

Bölgede yaşayan halk tarafından da destek görmeye başlayan Türk askerinin hedefinde Kandil var.

KANDİL YERLE BİR OLACAK

Bölücü terör örgütü PKK'nın senelerdir merkezi olarak bilinen Kandil'de PKK'nın birçok kampı bulunuyor.

Türkiye'ye karşı yapılan saldırılara karışan teröristlerin eğitim gördüğü kamplar, hava ve kara operasyonlarıyla imha edilecek.

Ramazan ayında oruçlu bulunmalarına karşın operasyonları büyük bir dikkat ile devam ettiren komandolarımız, bazen teröristlerin saldırılarıyla karşı karşıya geliyor.

HEPSİNİN SONU AYNI

Amerika ve Avrupa'dan edindikleri silahlarla Türk askerine saldırı yapan bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerin hayalleri sarı ceset torbalarında noktalanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da decam eden operasyonların Kandil'e kadar uzanacağının işaretini vermişti.

"KANDİL BİZİM İÇİN UZAK BİR HEDEF DEĞİL"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, "Kandil bizim için artık uçuk bir hedef değil. Kuzey Irak civarında Hakurk hattında bir çok yere dek epey bir nokta ele geçirildi." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal