İçişleri Bakanı Soylu: İstanbul'u Kimse Kaçak Göçmen Merkezi Olarak Görmeyecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Düzensiz göçmen, kaçak göçmenler, geçen sene 4 bin 500'ü İstanbul’dan gönderildi, bu sene 50 bin göndereceğiz. İstanbul'u kimse kaçak göçmen merkezi olarak görmeyecek." açıklamasında bulundu

15.06.2019-15:32 - (Son Güncelleme: 15.06.2019-15:25)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eyüpsultan'da Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri'nde Alibeyköy Şoförler ve Esnaf Odası üyeleriyle kahvaltı yaptı.

Terörün Türkiye'ye yarattığı maliyetleri gidermek için teknoloji, insan kaynağı, istihbarat ve cesaretin bir arada olması gerektiğini vurgulayan Soylu, "İHA, ATAK helikopteri olmasa, bunları üretmesek yapabilir miyiz? Yılbaşından bugüne kadar 454 terörist etkisiz hale getirildi, yalnızca iç güvenlik operasyonlarında. Bunun 49'u üst düzey terörist." şeklinde konuştu.

'ÇOK CİDDİ ÇALIŞIYORUZ'  

Bakan Soylu, doğu ve güneydoğu şehirlerinde huzur olduğunu, İstanbul'da annelerin Taksim'e gittiği için çocuklarını sorgulamadığını ifade ederek şunları aktardı:

"İstanbul'da üst üste patlayan bombalar yerini Londra'da, Paris'te, New York'ta patlayan bombalara bıraktı, yerine Almanya'da yapılan terör eylemlerine bıraktı. İnanın çok ciddi çalışıyoruz, gayret gösteriyoruz. Bu topyekun, hep beraber sağlanan bir seferberliktir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal