İçişleri Bakan Süleyman Soylu: Kandil'dekilerin Leşini Sermek Boynumuzun Borcudur

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çok sert açıklamalar yaptı. Soylu, "Hiç merak etmesin aziz halkımız, Kandil'dekilerin leşlerini getirip halkımızın önüne sermek bizim borcumuzdur" dedi.

17.11.2018-15:12 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-15:01) İçişleri Bakan Süleyman Soylu: Kandil'dekilerin Leşini Sermek Boynumuzun Borcudur

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki AFAD Kırkpınar merkezinde yapılan 'AFAD Başkanları Toplantısı' programına gitti. Afete hazırlık projesi çerçevesinde burada kamp yapan 81 il müdürüne konuşan Soylu, Türkiye'nin afete hazırlık hususunda ne halde olduğunu aktardı.

"FACEBOOK'TAN KANDİL'E YAYIN YAPIYOR"

Bakan Soylu, terör hususunda harekatların devam ettiğini söyleyerek, "Komisyon toplantısına katıldık, hazırlıklı gelmişler. Bizi kum torbasına çevirecekler. Söylediği sözü duyuyor musunuz? Afrin işgali diyor. Halbuki Afrin'i işgal değil. Biz öldürülen terörist sayısını açıklayınca yurt içi harekatlarda bu kadar terörist öldürülmüş, 'Siz işgalcisiniz' diyorlar. Kendi toprağımızda bizi işgalci olarak tanımladılar. Gene aynı zamanda bu kadar terörist öldürdüğümüz vakit bize şunu söylediler, 'Siz muhalifleri öldürdünüz' dediler. Kanuni bir meşruiyet tesis etmeye çabaladılar. Hem uyanık olmalıyız, cümleyi dahi aradan kapmalıyız kimseye fırsat vermemeliyiz. Kimseye böyle bir meşruiyet alanı bu topraklarda vermemeliyiz. Sonra sen bakansın işte burası yasama, sen yürütmesin burada konuşamazsın. Bakan olsam da ben bu memleketin çocuğuyum. Şehitlerimiz, gazilerimiz tarafından emanet edilmiş. Her karış toprağında kan üstünden özgürlük tesis edilmiş. Kanla sulanmış memleket basit bir iş değil bu. Fırsat görseler istediklerini orada ifade edebilecekler, orada oturmuş canlı yayın yapıyor telefonundan Facebook'tan Kandil'e yayın yapıyor, demek istiyor ki beni buraya gönderdiniz sizin adınıza buradaki vazifeyi yerine getiriyoruz. Hiç merak etmesin aziz halkımız, Kandil'dekilerin leşlerini getirip halkımızın önüne sermek bizim borcumuzdur" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal