İç Hat Uçuşları Ne Zaman Başlayacak? THY Seferleri Ne Zaman Başlayacak?

THY coronavirüs salgını sebebiyle durdurduğu uçuşların tarihini ileri çekti. Peki " İç hat uçuşları ne zaman başlayacak? THY seferleri ne zaman başlayacak?" işte yanıtı...

21.05.2020-13:48 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-13:39) İç Hat Uçuşları Ne Zaman Başlayacak? THY Seferleri Ne Zaman Başlayacak?

THY coronavirüs salgını sebebiyle durdurduğu uçuşların tarihini ileri çekti. Peki "İç hat uçuşları ne zaman başlayacak? THY seferleri ne zaman başlayacak?" işte yanıtı...

İÇ HAT UÇUŞLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

THY, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle uçuş durdurma kararının iç hatta 4 Haziran, dış hatta 10 Haziran'a kadar uzatıldığını açıkladı.

THY SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türk Hava Yolları (THY), yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle uçuş durdurma kararının iç hatta 4 Haziran, dış hatta ise 10 Haziran'a kadar uzatıldığını belirtti.

ALINAN TEDBİRLER

Bununla birlikte alınan tedbirler önlemler çerçevesinde seferlerde yolcuların beraberinde getirdikleri kabin bagajları artık kabin içerisinde taşınmayacak ve uçak altına kabul edilecek. Ayrıca, 8 kilogramlık kabin bagaj hakkı uçak altı bagaj hakkına eklenecek. El çantası ise kabinde taşınabilecek.

THY, daha evvel gerçekleştirdiği açıklamada iç ve dış hat uçuşlarını durdurma kararını 28 Mayıs'a kadar uzattığını bildirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal