İbrahim Tatlıses: Tayyip Erdoğan İçin Ölürüm

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisi bir defa daha açıkladı. Tatlıses, "Memleketim için ölürüm, Tayyip Erdoğan için ölürüm" dedi.

20.06.2019-13:28 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-13:25)

Siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri, sanatçı İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses'in ev sahipliğinde, Tatlıses Kebap Seyrantepe'de bir araya geldi. Toplantıda açıklamalar yapan Tatlıses, ülkesine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisinden söz etti.

SİYASİ İSİMLER BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve iş adamlarının katıldığı toplantıda gündem, tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri oldu.

"TAYYİP ERDOĞAN İÇİN ÖLÜRÜM"

İbrahim Tatlıses bütün konuklarına katılımlarından sebeple teşekkür ederek, "Urfalı ciğerci Ahmet'in oğluyum ötesi yok. Memleketim için ölürüm, Tayyip Erdoğan için ölürüm. Onun için buradayım. Destek için buradayım. Bana göre İstanbul yalnızca İstanbul değil, dünyanın başkentidir. Dünyanın gözü İstanbul'da, gelin İstanbul'a kötü gözle bakan herkesin gözünü kör edelim. Kötü gözle bakmasınlar, iyi gözle baksınlar." sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal