İbrahim Tatlıses, Mülakata Girdi: Reis İle Birlikte Yola Devam

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses AK Parti Milletvekili olabilmek için üstüne düşen görevi yaparak mülakata girdi. Aday adaylığı mülakatı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Tatlıses'in heyecanı sözlerine de yansıdı.

11.05.2018-16:58 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-17:32) İbrahim Tatlıses, Mülakata Girdi: Reis İle Birlikte Yola Devam

Daha önceki seçimlerde de AK Parti'den milletvekili olabilmek için harekete geçen İbrahim Tatlıses'i 24 Haziran Seçimlerine günler kala aday adaylığı heyecanı sardı. Tatlıses için bugün mülakat günüydü. 

Mülakata giren kişi AK Parti İzmir Milletvekili aday adayı İbrahim Tatlıses olunca da binanın dışında gazeteci ordusu yığıldı. Basın mensuplarının istilasına alışık olan Tatlıses, konu politika olunca heyecanını gizleyemedi.

TATLISES: REİS İLE BİRLİKTE YOLA DEVAM 

İzmir'den aday adayı olan Tatlıses, AK Parti Genel Merkezi'nden çıkışında kısa bir de açıklama yaptı. "Mülakat süper geçti. "Reis ile birlikte yola devam" diyen Tatlıses, "Mülakata girdik, henüz adaylık belli değil. Mülakat süper geçti. Reis ile birlikte yola devam. İzmir’e yerleştiğim için oradan aday adayı oldum. Bütün her şeyim İzmir’de şuan. Herhangi bir planımız yok. Beyefendinin yanında durmak yeter bize" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal