İbrahim Kalın'dan Af Tartışmasına Yönelik Cevap

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.

22.10.2018-18:39 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-18:21) İbrahim Kalın'dan Af Tartışmasına Yönelik Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, toplantının ardından açıklamalarda bulunuyor.

İbrahim Kalın'ın Açıklamaları Şu Şekilde;

(Bahçeli'nin af tepkisi) Bu konuda bildiğiniz gibi Ömer Çelik açıklama yaptı. Konunun başka yerlere çekilmesi elbette doğru olmaz. Ortada ya yanlış anlama ya çarpıtma var. Bu konuda karar Meclis'indir. Gecikmeleri Cumhurbaşkanımız gündeme getirdi.

KALIN'IN AÇIKLAMASINDAN BAZI KISIMLAR;

 Suriye'deki gelişmeler yakından takip ediliyor. 27 Ekim Cumartesi günü dörtlü zirve İstanbul'da toplanacak.Cumhurbaşkanı   Erdoğan ile Trump arasında görüşme gerçekleştirildi. Brunson konusu yargı kararıyla kapatılmış oldu.İdlib mutabakatından dolayı Sayın Trump, Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti.Telefon görüşmesinde Kaşıkçı cinayetiyle görüş alışverişinde bulunuldu. 29 Ekip resepsiyonu İstanbul'da yapılacak.

DANIŞTAY'IN ÖĞRENCİ ANDI KARARI; Buradan yeni bir siyasi polemiğe girmeyi düşünmüyoruz.

CEMAL KAŞIKÇI CİNAYETİ'YLE İLGİLİ; BU OLAYLA İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK 


 Otoparktaki araçla ilgili inceleme yapılacak. Bu olayla ilgili hiçbir şey gizli kalmayacak. Olayın aydınlatılmasıyla ilgili Suud makamlarının büyük bir sorumluluğu bulunmaktadır. İkili ilişkilerimiz noktasında Suud tarafından gelen ortak çalışma teklifine olumlu cevap verdik. Biz bu süreci büyük bir hassasiyetle yönetiyoruz. Konu Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki bir konu değildir. Mesele menfur bir cinayetin aydınlatılması meselesidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal