İbrahim Kalın: Ordumuz Esed Rejiminden Hesap Soracaktır!

İdlib'de Esed rejiminin hain saldırısı sonucu 33 askerimiz şehit oldu. Saldırı sonrası açıklamalar peş peşe gelirken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Ordumuz eli kanlı Esed rejiminden mutlaka hesap soracaktır. İdlib'de yaşanan kriz tüm sınırları aşmıştır." dedi.

28.02.2020-14:07 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-13:55) İbrahim Kalın: Ordumuz Esed Rejiminden Hesap Soracaktır!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamasına, Esed rejim güçlerinin hain saldırısı sonucu şehit olan Mehmetçiğe Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa diledi. 

Kalın, Türk askerine yapılan hain saldırıya, gece yarısından sabaha kadar en sert şekilde mukabele edildiğini belirtti ve hem İdlib hem de Suriye'nin farklı bölgelerinde 200'ü aşkın rejim hedefinin havadan ve karadan vurulduğunu aktardı.

Kalın açıklamalarının devamında, "Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağından milletimizin şüphesi olmasın. Ordumuz eli kanlı Esed rejiminden mutlaka hesap soracaktır. İdlib'de yaşanan kriz tüm sınırları aşmıştır. Bu nedenle uluslararası toplum artık İdlib ve Suriye'de yaşanan insani krize dur demeli ve somut adımlar atmalıdır." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal