İbrahim Kalın Kurban Bayramı Tatili İçin Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, herkesin büyük bir merakla beklediği Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını duyurdu.

31.07.2018-18:47 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-18:49)

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cuma günü 100 günlük icraat programını vatandaşlarla paylaşacağını duyurdu.

"2019-2023 dönemine ait Stratejik Plan Kasım sonuna kadar hazırlanmış olacak" diye konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Güvenlik birimlerimiz arasında son dönemde yakalanmış eş güdüm sahada da somut neticeler vermeye devam etmektedir.’’ İfadelerine yer verdi.

‘SURİYE KAYNAKLI TERÖR TEHDİTLERİNE KARŞI ETKİN MÜCADELE’

İbrahim Kalın, "Suriye kaynaklı terör tehditlerine karşı etkin mücadelemiz kararlı şekilde devam edecek’’ diyerek terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, herkesin merakla beklediği Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını duyurdu.

"ABD'NİN TEHDİTKAR DİL KULLANMASI ASLA KABUL EDİLEMEZ"

Sözcü Kalın, ABD’nin rahip Brunson üzerinden yaptığı tehditlere değinerek "ABD'nin Türkiye'de devam eden adli bir konuyu gerekçe göstererek tehditkar bir dil kullanması asla ve asla kabul edilemez’’ ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE ALTERNATİFSİZ DEĞİLDİR

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü  İbrahim Kalın,"Türkiye kolay gözden çıkarılacak ülke değildir, bunu herkesin bilmesi gerekir,F-35 olur başka mevzular olur, Türkiye alternatifsiz de değildir’’ ifadelerini kullanarak ABD’ye uyarıda bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal