İBB'nin Yardım Kolisine Tepki: İmamoğlu'nun Adaleti Bu İşte

İstanbul Sarıyer'de bir vatandaş yardım dağıtan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekiplere tepkisini dile getirdi. Vatanda, "Sadece CHP'lilere yardım dağıtıyorsunuz. İmamoğlu'nun adaleti bu işte. Geri kalanlara AK Partili olduğu için mi yardım etmiyorsunuz?" dedi.

18.04.2020-14:58 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-16:25)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler Sarıyer'in Yeniköy Mahallesi'nde sadece bir eve yardım kolisi bırakarak bölgeden ayrılmak istedi. Durumu tepki gösteren bir vatandaş, "Mahallede 278 hane var ancak CHP'li vatandaş haricinde kimseye yardım kolisi verilmedi." dedi. Tepki göstermeye devam eden vatandaş, "Neden sadece oraya koli bırakıyorsunuz? Diğerleri AK Partili diye mi? Bakın kapısında 2 araba var. Sizin yaptığınız ayıptır." şeklinde konuştu.

O anları cep telefonu kamerası ile görüntüleyen kişi, "Ben Yeniköy Mahalle başkanıyım. Mahallede neden bir kişiye yardım götürüyorsunuz. CHP'li olduğu için mi? Geri kalanlar AK Partili olduğu için mi götürüyorsunuz? Verdiğiniz bir kişi CHP'lidir. Hepinizi çekiyorum. Sizin yaptığınız terbiyesizliktir. Bu sokakta 278 hane var. Nasıl bir kişiye verilir?" dedi.

Şikayetçi olacağını da söyleyen vatandaş, "Sadece size oy verenlere veriyorsunuz. İmamoğlu adaleti bu işte. Yardım verdiğiniz evin kapısında iki tane araba var." ifadelerini kullandı.

Bu tepkilerin ardından İBB'ye bağlı ekipler araçlarına binerek bölgeden uzaklaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal