İBB'den İstifa Eden Yeşil Meltem Şişli'nin Kapıcıyı Kovdurduğu Öne Sürülüyor

İSMEK soruşturması boyutunda vazifesinden istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli’nin yaşadığı binadaki kapıcıyla daha önce siyasi bir tartışma yaşadığı öne sürüldü. Tartışmadan bir müddet sonra kapıcının binadan ayrıldığı öğrenildi.

12.02.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-15:18)

İSMEK'in eski idarecisi kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla Yeşim Meltem Şişli ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla soruşturma başlatılmıştı. Bu boyutta Şişli, saat 10.00 sularında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gitmiş ve neredeyse 1 saat ifadesinin alınmasının akabinde avukatıyla beraber adliyeden ayrılmıştı. İfadede suçlamalara razı olmadığı öğrenilen Yeşim Meltem Şişli'nin Beşiktaş Gayrettepe'de ikamet ettiği binada bir süre evvel kapıcıyla aralarında siyasi tartışma olduğu öne sürüldü. Yeşim Meltem Şişli ile tartışmasından bir müddet sonra kapıcının binadaki işinden ayrıldığı öğrenildi.

“Kapıcıyla siyasetle alakalı tartışmaları olmuştu.”

Hadiseyle ilgili konuşan esnaf Furkan Uğur, “Buraya gelirdi gazete, sigara, alkol ve ekmek alırdı. Kendisinin 4-5 yıldır tanırım, daha önceden de hatırlıyorum. Görevli bir arkadaşla kapıcıyla siyasetle alakalı tartışmaları olmuştu. Uyarmış kendisini ve ağız dalaşı yaşanmış. Yanlış konuşmuş zaten bedelini de ödemiş” ifadelerini kullandı.

“Tartıştığı kapıcı kavgadan bir müddet sonra ayrılmış”

Esnaf Mahmut Uğur da, “Annesi ve kızı gelip burada alışveriş yapardı. Annesi ve kız kardeşiyle burada oturuyor. Tartıştığı kapıcı kavgadan bir müddet sonra ayrılmış. Annesi ve kız kardeşi iyi insanlar, senelerdir tanıyorum. Gelip giderler, siyasi bir olaylarını duymadım. Selam verirler ve mütevazı insanlardır. Yerel seçimlerden sonra hanımefendi buraya taşındı. Hep birlikte yaşıyorlar” şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal