İBB'den Coronavirüs Tedbiri! Tiyatro Etkinlikleri İptal Edildi

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını Türkiye'de de görülürken, belediyeler konuyla ilgili tedbirlerini artırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda mart ayının sonuna kadar tiyatro etkinliklerini iptal etme kararı aldı.

12.03.2020-10:53 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-10:40) İBB'den Coronavirüs Tedbiri! Tiyatro Etkinlikleri İptal Edildi

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını, sınırlarını aşarak dünyanın farklı yerlerine de sıçradı. Ülkemizde de salgın görülmesinden sonra alınan tedbirler daha da artırıldı. Bu konuda belediyelere de büyük bir görev düşerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan kararla tiyatro etkinlikleri mart ayının sonuna kadar iptal edildi. 

İBB Başkanı İmamoğlu yaptığı açıklamayla, "Tiyatrolarımıza dair tedbir alma konusunda karar verdik. Cemal Reşit Rey gibi toplu etkinliklerin yapıldığı alanlardaki etkinlikleri mart sonuna kadar iptal etme kararı aldık." dedi.

ÖZEL TİYATROLARDA DA İPTAL KARARLARI VAR

Öte yandan özel tiyatro kuruluşları da oyunlarını iptal etmeye başladı. Belediyeden bağımsız olan tiyatrolarda bazı oyunlar iptale düştü. Bu durumun mayıs ayına kadar devam etmesi bekleniyor. Özel tiyatro kuruluşları tarafından gösterime konulan oyunlar için bilet satın alan vatandaşlar, konuyla ilgili kapsamlı bilgi alabilmek için yetkili birimlerle iletişime geçebilir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal