İBB'de İşten Çıkarılan İşçilerin Eylemleri Şiddetini Arttırıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlerinde çalışırken işten çıkarılan işçiler, belediye önündeki eylemlerine devam ediyor.

12.09.2019-16:01 - (Son Güncelleme: 12.09.2019-15:43)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bağlantılı kuruluşlarından olan; İSPARK, İSTAÇ, BELTUR, BELBİM, Medya AŞ, İSFALT ve İSTGÜVEN firmalarındaki işlerine son verilen işçiler, belediyenin kapısında eylemlerine devam ediyor.

Belediye kapısında 28 Ağustos'tan bu güne kadar eylem yaparak görevlerinin başına tekrar dönmeyi isteyen işçiler, bu taleplerini, "İşçiler burada, namus sözü nerede?", "Her şey böyle mi güzel olacaktı?", "Ekmeğimize uzanan eller kırılsın" ifadeleriyle dile getirdi.

İSPARK A.Ş.'de otopark çalışanı olarak görev yapıyorken iş anlaşması bir anda feshedilen 31 yaşındaki Eyüp Karga, yaptığı konuşmada, uzun süredir işsiz olduğunu ve ekonomik ve psikolojik durumunun buna elvermediğini söyledi.

İSPARK'ta göreve alındığında hayatında gerek ekonomik gerekse de psikolojik bir rahatlama olduğunu söyleyen Karga, "İşimi güzel yapıyordum, seviyordum. Erkenden gelip işime başlıyordum. Ancak işten atıldıktan sonra yine borç içinde kaldım." diye konuştu.

Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal