İBB Hamidiye Su ve BELTUR Restoranlarına Zam Yaptı

İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya sayfası üstünden paylaştığ açıklamada "Hamidiye Su 19 lt damacana suyun fiyatı 9 Eylül’de 11 TL olacaktır. BELTUR’un restoran bölümüne ve kamu hastanelerindeki işletmelerine zam yapılmamıştır. Sadece sosyal tesis kafeteryalarında ortalama yüzde 20 artış olmuştur" dedi.

04.09.2019-13:25 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-13:21) İBB Hamidiye Su ve BELTUR Restoranlarına Zam Yaptı

İBB Sözcüsü Murat Ongun son dönemde gündem olan İstanbul’daki zamlar konusunda sosyal medya sayfası üstünden açıklamalar yaptı.

İSPARK’a zam yapılmadığını söyleyen Ongun, Hamidiye suya 9 Eylül’de zam yapılacağını açıkladı. Ongun, BELTUR'un restoran kısmına ve kamu hastanelerindeki işletmelerine zam yapılamadığını söyleyerek, “Yalnızca sosyal tesis kafeteryalarında ortalama yüzde 20 artış olmuştur” dedi.

İşte Ongun’un açıklamalarının tamamı şu şekilde:

İSPARK otopark ücretlerine zam yapılmamıştır. Zam haberleri tümden yalandır. Hamidiye Su 19 lt damacana suyun fiyatı 9 Eylül'de 11 TL olacaktır. Bu ücret muadili markalar ölçeğinde Hamidiye’yi hala en kaliteli ve ucuz marka kılmaktadır. BELTUR'un restoran bölümüne ve kamu hastanelerindeki işletmelerine zam yapılmamıştır. Sadece sosyal tesis kafeteryalarında ortalama yüzde 20 artış olmuştur. Kamuoyuna saygı ile sunulur.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal