İBB Çalışanı Coronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İBB çalışanının coronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

06.04.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-15:02) İBB Çalışanı Coronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülürken, salgın gün geçtikçe etkisini artırdı. Türkiye'deki vakaların yüzde 60'ı İstanbul'da görülürken, durum burada ciddiyetini koruyor. 

Salgın İBB'ye de sıçrarken, İBB çalışanı bir kişi daha coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ne yazık ki, ikinci personelimizi de salgına kurban verdik. Bugün hayatını kaybeden Ağaç AŞ çalışanımız Süleyman İleri’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve İBB ailesine başsağlığı dilerim. Covid19 testi pozitif çıkan personel sayımız 161’e çıkmıştır, tedavileri devam etmektedir." ifadelerine yer verdi.

VAKA SAYISI 30 BİNE YAKLAŞTI

Türkiye'de şimdiye kadar 27 bin 69 coronavirüs vakası tespit edildi. 574 kişi hayatını kaybederken, bin 42 kişi de tedavilerinin ardından taburcu edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal