İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Seçimlerde Aday Olup Olmayacağını Açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yerel seçimlerde aday olup olmayacağı sorusunu cevapladı. Uysal, "Hiçbir zaman bir görevi ısrarla istemedim. Görev verilirse yapma çabasında oluruz" dedi.

18.10.2018-15:05 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-14:56) İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Seçimlerde Aday Olup Olmayacağını Açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, NTV canlı yayınında Oğuz Haksever'in sorularını cevapladı. "Şu anda İstanbul'da yaklaşık bizim 294 kilometre metro inşaatımız bulunuyor. Dünyada en çok metro inşaatı olan kent konumundayız" diyen Uysal, Kabataş'ta Martı Projesi'nin iptal edilmediğini, martı figürünün iptal edildiğini ifade etti. Uysal "Yerel seçimde aday olacak mısınız?" sorusuna ise "Bir vazifeyi ısrarla hiç istemedim. Vazife verilirse en iyi biçimde yapma çabasında olacağız" sözleri ile cevap verdi.

Metro ulaşımında hizmete alınmaya en yakın hat Çekmeköy-Üsküdar hattı. Vatmansız bir hat. Ne zaman hizmete girecek bu hat?

İstanbul'un önemli ulaşım problemlerini çözecek raylı sistem şimdiye dek yapılanlar var inşaatı sürenler var. Daha öncesinden Üsküdar Ümraniye metrosunu açtık şu anda Çekmeköy şu anda yapımı tamamlandı testleri sonlandı. Sertifikasyon işlemi bitmek üzere o geldiği anda açmayı düşünüyoruz. Şu anda İstanbul'da yaklaşık bizim 294 kilometre metro inşaatımız bulunuyor. Dünyada en çok metro inşaatı olan kent konumundayız. Mevcut olarak en çok metro inşaatı olan kent konumundayız yer altında 25 bin insan çalışıyor. Yaklaşık 18 hatta metro inşaatı bulunuyor. 2021'e dek sürecekler var. İstanbul'un uzunluk yaklaşık Gebze'den girdiğimiz vakit Silivri'den çıktığımız zaman 120 kilometre kadar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal