İBB Başkanı Mevlüt Uysal İDO Hakkında Açıklamada Bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, İDO'nun seferlere sonlandırma kararını geri çekmesi ile ilgili, 'Şirketin yeniden bu tür aksaklıkları ortaya çıkarırsa gereğini yaparız. Şuanda da hazır halde bekliyoruz. İstanbullulara hayırlı olsun diyorum' dedi.

30.11.2018-14:12 - (Son Güncelleme: 30.11.2018-14:05) İBB Başkanı Mevlüt Uysal İDO Hakkında Açıklamada Bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, İDO'nun seferlere sonlandırma kararını geri çekmesi ile ilgili, 'Şirketin yeniden bu tür aksaklıkları ortaya çıkarırsa gereğini yaparız. Şuanda da hazır halde bekliyoruz. İstanbullulara hayırlı olsun diyorum' açıklamasında bulundu.

Uysal, İDO'nun seferlerini devam ettirme kararı hakkında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Uysal, 'Yapılan bir kamu hizmeti. İDO'dan açıklama gelince biz 'vatandaşımızı mağdur etmeyiz' demiştik. Gerekli hazırlığı yaptık. Feribotları iskelelerde hazır hale getirdik. Tabi bu arada şirketle görüşmeler gerçekleştirdik. Şirket yetkilileri de bir değerlendirmede bulundular ve 'Biz bu kararımızdan geri dönüyoruz. Tekrar seferlerimiz devam edecek' dediler. Yakıt fiyatlarını gerekçe gösteriyorlardı. Petrol fiyatlarındaki düşüşün etkili olduğunu düşünüyorum. Ben şirket görevlilerine teşekkür ediyorum. Ama olaki benzer şey yeniden meydana gelirse büyükşehir belediyesi olarak vatandaşımızı yolda bırakmayız. Şirket bu tür aksaklıkları ortaya çıkarırsa gereğini yaparız. Şimdi de hazır halde bekliyoruz. İstanbullulara hayırlı olsun diyorum'dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal