İBB Başkanı İmamoğlu'nun Bodrum Keyfi!

CHP’li Ekrem İmamoğlu, Belediye Başkanlığı vazifesine gelmesinin ardından üçüncü Bodrum tatiline çıktı. İmamoğlu, geçen gece ünlü müteahhit Nedim Keçeli’nin evine konuk oldu.

05.08.2020-12:39 - (Son Güncelleme: 05.08.2020-14:24) İBB Başkanı İmamoğlu'nun Bodrum Keyfi!

Sarıyer ile Beşiktaş olmak üzere İstanbul’un pek çok ilçesinde lüks konutlar inşa eden SEBA İnşaat’ın sahibi Nedim Keçeli, İmamoğlu’nu manken eşi Gamze Karaman ile beraber ağırladı. Keçeli ailesi, görüşmeyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

KEÇELİ'NİN KONUĞU

İmamoğlu, yeni bir Bodrum tatiline daha çıktı. Ekrem İmamoğlu, geçen akşam Keçeli ailesinin konuğuydu. Ekrem İmamoğlu ile eşi Dilek İmamoğlu, İstanbul'un en lüks semtleri Beşiktaş ile Sarıyer başta olmak üzere pek çok ilçesinde lüks konutlar yapan SEBA İnşaat'ın patronu Nedim Keçeli ile manken eşi Gamze Karaman'ın evine konuk oldu.

SOSYAL MESAFESİZ MUTLULUK POZLARI

Görüşmenin fotoğrafları Keçeli ailesinden Engin Keçeli'nin eşi Selen Keçeli ile Gamze Karaman Keçeli aracılığıyla sosyal medya hesabından yayınlandı. Ekrem İmamoğlu, Nedim Keçeli ile eşlerinin yer aldığı fotoğraf karesinde mutluluk pozları verdikleri görüldü. Aynı zamanda Selen Keçeli paylaşımında, 'Başkanımızı ağırladık keyifle muhabbetle…' ifadelerini kullanarak Gamze Karaman Keçeli, Ekrem İmamoğlu, Dilek İmamoğlu, Nedim Keçeli'yi etiketledi. Bu gönderiyi Karaman da kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

SEL FELAKETİNDE DE BODRUM SEFASINDAYDI

Ekrem İmamoğlu 2019'da belediye başkanı seçilmesinin hemen ardından Bodrum'a tatil yapmaya gitmişti. İmamoğlu, ağustos ayında tekrar Bodrum'a gitmiş, İstanbul'da meydana gelen sel felaketi esnasında orada olduğu anlaşılmıştı. Sel felaketi esnasında kısa süre için İstanbul'a giden İmamoğlu, tekrar Bodrum'a dönerek tatiline kaldığı yerden devam etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal