İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 24 Saat Toplu Taşıma Sözünü Tutmaması Hayal Kırıklığı Yarattı

İETT'nin 24 saat görev yapacak diyerek paylaştığı otobüs hatlarının yetersizliği ve büyük kısmının havalimanı hattı olması, tepki topladı.

21.08.2019-17:08 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-17:47) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 24 Saat Toplu Taşıma Sözünü Tutmaması Hayal Kırıklığı Yarattı

Megakent İstanbul, gece de yaşayan bir kent olmasına karşın gece saatlerinde, toplu ulaşım olanağı yok denecek derecede az.

Metrobüs 34G hattıyla 24 saat çalışırken, bazı hatlardaki otobüsler de 24 saat esasına göre sefer yapıyor.

İETT, 24 SAAT ÇALIŞAN OTOBÜS HATLARINI PAYLAŞTI

İETT'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda; "Yolcularımızın isteği üzerine 24 saat ulaşım sağlayabilmeniz için hizmet veren gece hatlarının listesi;" denilerek hatların bilgisi aktarıldı.

İSTANBULLULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Bu paylaşımın altına ise; söz hususu hatların büyük bir bölümünün havalimanı hatları olduğu, metrobüsün zaten halihazırda 24 saat çalıştığı, açıklanan hatların bir bölümünün zaten 24 saat çalıştığı ve metronun 24 saat çalışması gerektiğine dönük eleştiriler geldi.

EKREM İMAMOĞLU, 24 SAAT ULAŞIM SÖZÜ VERMİŞTİ

31 Mart seçimlerinden önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 24 saat ulaşımla alakalı bir soruya; "Yaklaşımımız açık. 24 saat ulaşımı tesis edeceğiz. Gece çalışan insanlar ve gençler tarafından talep ediliyor. İstanbul gibi yaşayan bir şehrin ölü saatlerini değerlendirilmesi bakımından 24 saat ulaşım çok önemli. Tabii bu, her hat için aynı yoğunlukta tabiki olmayacak. Bir verimlilik hesabı yapılıp, ona göre oluşturulacak." yanıtını vermişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal