İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Binali Yıldırım'a Sitem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım'a sitem etti. İmamoğlu, Yıldırım'ın seçim gecesi açıklama yaparken "kazandı" diyemediğini söyledi.

04.07.2019-09:18 - (Son Güncelleme: 04.07.2019-09:13)

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, merak edilenler hakkında Sözcü'den Özlem Gürses'in sorularını cevapladı.

"23 Haziran gecesi Binali Yıldırım'ın açıklamasını dinlerken ne hissettiniz?" sorusuna İmamoğlu şu cevabı verdi:

"BEN BUNU İLK DEFA SİZE SÖYLÜYORUM BAKIN. “KAZANDI” DİYEMEDİ…"

"Biliyorsunuz bazıları “Suçluysam benim hakkımda işlem yap” dedi. Hani soruşturma Özlem Hanım? Bakın üstünden 6 Mayıs, 6 Haziran, 6 Temmuz geçti.. 2 ay geçti. Hani soruşturma, hani suç duyurusu? Kimi aldattınız? Daha acısı var, hani hırsızlar, nerede? “Çaldılar.” Kim? Yüzüne sordum, yanıt veremedi. Bu sayfaları açmak beni üzüyor, “Seçimde her şey söylenir fakat seçimden sonra unutulur…” Valla ben öyle biri değilim, kusura kalmayın! Bunu neden söylüyorum; kullandıkları bu dil çok tahribat oluşturdu. Bu sebeple ben 23 Haziran gecesi, o açıklamayı seyrederken çok manidar baktım, ne diyecek diye ve diyemedi farkında mısınız?

Kazandı diyemedi! “Önde gidiyor, tebrik ederim.” Ben bunu ilk kez size söylüyorum bakın. “Kazandı” diyemedi… Ben derdim: “Kazandı.” Bu kadar. “Veriler geliyor, İmamoğlu önde gidiyor,” Önde gidiyor nedir? Maç bittiyse, bitmiştir yani. FB-GS karşılaşmasının ortasında “Şu takım önde gidiyor” diye açıklama mı yapılır? Benim oradaki bakışlarım da o."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal