İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Takip Etmeye Başladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Twitter'dan takip etmeye başladı. Erdoğan, İmamoğlu'nu şimdilik takip etmiyor.

06.08.2019-10:50 - (Son Güncelleme: 06.08.2019-10:47) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Takip Etmeye Başladı

23 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan CHP'li Ekrem İmamoğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Twitter'dan takip etti. Erdoğan ise İmamoğlu'na şimdilik geri dönüş yapmadı.

Hayatın vazgeçilmezi olan sosyal medya, son seçimlerin ardından siyasetçiler için daha önemli bir durum aldı. Sosyal medya, yeni dönemde siyasetçiler için bir miting alanı olma özelliğini taşıyor. Bu durumun farkında olan siyasetçiler, sosyal medya performansını her geçen gün artırıyor.

İMAMOĞLU'NUN SOSYAL MEDYA PERFORMANSI

Twitter'da 3,1 milyon kişinin takip ettiği Ekrem İmamoğlu, 487 kişiyi takip ediyor. İmamoğlu, birçok gazeteciyi, sanatçıyı, siyasetçiyi, kurumu ve kuruluşu takip ediyor. İmamoğlu'nun Twitter'da takip ettiği isimler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan da var. İmamoğlu Erdoğan haricinde başka bir AK Partili kişiyi takip etmiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal