İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Olan Komisyonu Bir Defa Daha Kurmak İstedi

Bazı gazete ve sayfalar, Ekrem İmamoğlu'nun uyuşturucu ile mücadele komisyonu kurulması teklifinin AK Partili ve MHP'li meclis üyeleri tarafından reddedildiğini haberleştirdi. Olayın gerçek yüzü ise bambaşka. İBB'de zaten bu konuyla ilgili bir komisyon bulunuyor.

24.04.2019-17:14 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-17:45) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Olan Komisyonu Bir Defa Daha Kurmak İstedi

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının henüz kesinleşmemiş olması, İmamoğlu'nu algı operasyonlarına devam etmeye zorluyor. İBB Meclisi'nde şovlarına devam eden "şaibeli başkan", bu defa da farklı bir oyunla gündeme geldi.

İMAMOĞLU ŞOV PEŞİNDE

Bugün bir çok CHP'li sayfanın paylaştığı bir görüntü akıllarda soru işareti bırakmıştı. İddiaya göre CHP'li Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi'nde uyuşturucu ile mücadele edilmesi için bir komisyon kurulmasını teklif etti.

Ancak verilen bilgide bu teklifin AK Partili ve MHP'li meclis üyelerinin oyları ile reddedildiği söylendi. İşin buraya kadar olan kısmında bir yanlışlık bulunmuyor. 

Teklifin neden reddildiği ile ilgili ise hiç bir bilgi verilmiyor. 

ZATEN KONUYLA İLGİLİ BİR KOMİSYON VAR

İBB kaynaklarından elde edilen bilgiler ise olayın gerçek yüzünü ortaya koyuyor. İmamoğlu'nun teklifini yaptığı uyuşturucu ile mücadele zaten var olan Sosyal Hizmetler Komisyonu'nun bir görevi. Bu sebeple yeni bir komisyon kurularak fazladan maliyet getirilmesine lüzum yok.

Bu kadar basit bir olay CHP'li gazete ve sayfalar tarafından sanki AK Parti uyuşturucu ile mücadeleye karşıymış gib verilerek halk yanlış yönlendirildi. Son günlerde toplumu gerecek politikalar sözünü çokça tekrarlayan CHP'nin bu tutumu, aslında toplumu kimin gerdiğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal