İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Esenler Otogarı'nda İncelemelerde Bulundu

Esenler Otogarı'nda incelemeler yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Rahatsızım. Böyle bir yere çocuğum girmez, eşim girmez" diye konuştu.

18.07.2019-15:48 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-15:43) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Esenler Otogarı'nda İncelemelerde Bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı olarak tanınan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nı ziyaret ederek incelemeler yaptı. İmamoğlu, "Rahatsızım. Böyle bir yere çocuğum girmez, eşim girmez. 16 milyon İstanbullunun çocuğu eşi buraya nasıl girsin?" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı'nı ziyaret ederek incelemeler yaptı. İmamoğlu'na Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner de eşlik etti.

"REVİZYONLARIMIZI YAPACAĞIZ"

Ekrem İmamoğlu, inceleme ardından şunları söyledi:

"Mevcut durumu görünce alınacak tedbirler birkaç cümleye sığmaz. Sıralasan sayfa sığmaz. Sizin de burada da sizin zamanınız yetmez. Belli ki senelerce ihmal edilmiş. Güvenlik ve temizlik tedbirlerini alacağız. Böyle bir sisteme hiç kimse evladını yollayıp otobüse in, veya orada in seni alayım demez. Böyle sistemde otobüsçü de hizmet veremez. Yeni sistemi kurarken burada geçici süreci kotarmak manasında yatırım yapacağız. Burayı bilime, teknolojiye, AR-GE merkezine teknokente dönüştürme çabası içinde revizyonlarımızı yapacağız. Rahatsızım. Böyle bir yere çocuğum girmez, eşim girmez. 16 milyon İstanbullunun çocuğu eşi buraya nasıl girsin? Ha benim çocuğum ha başkasının eşi, kimsenin ailesi girmez. Burada huzurla alakalı problem var. Burası artık fonksiyonunu yitirmiş."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal