İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Araçların Sergilendiği Yenikapı'da Konuşma Yapacak

Talimatıyla ihtiyaç fazlası olduğu iddia edilen araçları Yenikapı'da sergileten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sevkıyat sona erdikten sonra alanda bir konuşma yapacağı bildirildi.

06.09.2019-15:28 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-15:24) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Araçların Sergilendiği Yenikapı'da Konuşma Yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği talimatla beraber belediye bünyesindeki bütün araçlar Yenikapı'daki miting alanında toplanmaya başladı.

İMAMOĞLU ALANDA KONUŞMA YAPACAK

Dün gece yarısı başlayan işlemler gün boyunca sürdü. Yenikapı'daki hareketlilik bugün de bitmedi. Araç sevkiyatının pazar gününe dek aralıklı olarak sürmesi bekleniyor. Sevkiyatların sona ermesi ile beraber Ekrem İmamoğlu'nun alanda konuşma yapacağı de ilk gelen bilgiler arasında.

MAKAM ARAÇLARI DA GETİRİLDİ

Alanda kaydedilen görüntülerde; Mercedes, Audi ve Volkswagen marka makam araçlarının da alana getirildiği fark ediliyor. Üstünde "Hizmet Aracı" yazan araçların ve zabıta araçlarının alan getirilmesi tartışmalara sebep olmuştu.

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

İBB Başkanı İmamoğlu, mesele ile alakalı dün akşam yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı: "İade edeceğiz. Bir bölümünü bulamadık. Baktık, bizden önce devretmişler 23 Haziran'a yakın. Olsun. Gitti ya, önemli olan o. Bir sıradanlaşma var. 'Ya işte, ne olacak canım, 1000 tane araç dizmiş falan filan. Ya işte şov yapıyor falan filan…' Hani diyor ya bir tanesi, 'Nakit para almadık.' Bu da yeni moda! Kaynağı kim için kullanıyorsun? Bu ahbap-çavuş ilişkisi bitecek."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal