İBB Bahçelievler'deki Engelli Asansörünün Yapımını Bile Durdurdu

Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu meclis toplantısında İBB'yi eleştirdi. İBB'nin 350 şantiyeyi kapattığını ve 114 projeyi durdurduğunu söyleyen Göksu, 'Bahçelievler'de engelli asansörünü bile durdurdular.' dedi.

16.07.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-13:29) İBB Bahçelievler'deki Engelli Asansörünün Yapımını Bile Durdurdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, önemli açıklamalarda bulundu. İBB'nin iş bilmezliğini eleştiren Göksu, durdurulan projeli tek tek açıkladı ve projelerin genelinin AK Parti belediyelerinin bulunduğu yerlerde olduğunu belirtti. 

ŞİMDİ BURAYI İYİ OKUYUN!

Meclis kürsüsünde yaptığı açıklama ile gerçekleri tek tek vurgulayan Göksu, 'Şimdi burayı iyi dinleyin bakın. İstanbul ile ilgili bir adım, bir metre bir şey yapmadığınız gibi, devam eden 350 şantiyeyi durdurdunuz. 10 milyarlık projeleri durdurdunuz. İlçe, ilçe listesi. Ne hikmet ise hepsi de AK Partili ilçeler, partizanlık yapmayacaklar ya. 114 tane projeyi durdurdunuz. Durdurdukları projeler arasında ne var biliyor musunuz? Bahçelievler'de engelli asansörünü bile durdurmuşlar. Bu projeler içinde neler var, kültür merkezleri, pazar yerleri, yeraltı otoparkları, bunları durdurdunuz.' dedi.

'BUNU PATATES DEPOSU MU YAPALIM?'

Harcanan paraların israf olduğunu belirten Göksu, 'Ya bunlar milli servet. Bir kısmı başlamış, bir kısmı ise başlamak üzere... Şimdi Levazım'dan geçecek tünel durdurulmuş. Yaklaşık 200 küsür milyon lira harcanmış. Yahu bunu durdurmak... Tünel için söylemişlerdi ya, bunu patates deposu mu yapalım, zihniyet aynı arkadaşlar. Bunlar kamunun parası, siz kendi önceliklerinizi belirlemek içim kamunun parasını durduruyorsunuz.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal