Hulusi Akar'dan Kritik Açıklama!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terörle mücadeleye yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

26.10.2018-09:31 - (Son Güncelleme: 26.10.2018-09:43)

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, '24 Temmuz 2015-23 Ekim 2018 tarihleri arasında 14 bin 694 terörist öldürüldü'  açıklamasında bulundu. Akar, terörle mücadeleye yönelik açıklamalarında şunları ifade etti:

'Girilemeyen mağara, ulaşılamayan dağ, tepe kalmadı. Her taşın altına girildi, girilmeye devam ediliyor. Bu şekilde mücadelemizi devam ettirip bunu inşallah bitireceğiz ve ülkemizi, milletimizi bu terör illetinden temizleyeceğiz.

Geldiğimiz noktada teröristlerin harekat sahası, manevra mesafesi daraltıldı. Konuşmaları, görüşmeleri, kış tertiplenmeleri, yemeleri, içmeleri her bakımdan darbe yedi.

Teröristlerin bir yerden bir yere geçmeleri çok zor oluyor. Silah, yiyecek, ilaç götürmeleri ve insan taşımaları, bunların hepsi büyük ölçüde karadan ve havadan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin baskısı altında.

Her yeni İHA yeniliklerle üretiliyor, Silahlı Kuvvetler safına giriyor. Jandarmamız ve polisler kullanıyor. İlerleyen günlerde sayının giderek yükseleceği ve ihraç dahil tüm dost ve müttefik ülkelerin de bizim sağladığımız imkandan faydalanacağını görüyoruz'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal