Hulusi Akar'dan Gece Yarısı Sürpriz Ziyaret!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yığılmaları önlemek amacı ile '24 saat hizmet' talimatı verdiği askerlik şubelerinden birine bu gece sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

31.10.2018-10:50 - (Son Güncelleme: 31.10.2018-10:41) Hulusi Akar'dan Gece Yarısı Sürpriz Ziyaret!

Hulusi Akar, İstanbul'daki programlarının neticesinde gece Avcılar ve Küçükçekmece askerlik şubelerinin olduğu binaya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bedelli askerlik başvurusu için bekleyen vatandaşlar, Bakan Akar'ı karşılarında görünce hayrete düştüler. Askerlik şubesi görevlilerinden çalışmalara yönelik bilgi alan Akar, başvuru için sırada olan vatandaşlarla muhabbet etti, onlara işlemler için ne kadar beklediklerini sordu.

Ziyareti nedeni ile işlemlerin aksamaması uyarısı yapan Akar'a, başvuru sahipleri işlemlerin hızlı yapıldığını, bekleme sürelerinin çok uzun olmadığını ifade etti. Bazı vatandaşlar ise askerlik şubelerinin tatil günleri ve gece de açık olmasından duydukları memnuniyeti anlattılar.

Hulusi Akar, başvuru süresinin dolmasına sayılı günler kala askerlik şubesine gelenlere, 'Biraz geç kalmışsınız.' dedi. Yaşının 44 olduğunu ifade eden bir vatandaşa ise, 'Sen epeyce geç kalmışsın' şeklinde espri yapan Akar, memurlardan da yapılan işlemlere yönelik bilgi aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal