Hulusi Akar'dan Çok Sert Çıkış!

Hulusi Akar, 'PKK/PYD/YPG’nin Münbiç'ten ayrılacağına yönelik sözler verilmiş olmasına karşın terör örgütü Afrin'de olduğu gibi Münbiç’te de çalışıyor. Terör örgütü kazdığı çukurlara kendisinin gömüleceğini bilmelidir' açıklamalarında bulundu.

01.11.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-12:04) Hulusi Akar'dan Çok Sert Çıkış!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Terörle mücadelemiz son terörist öldürülene kadar devam edecektir terör örgütüne tarihin en büyük darbesi vurulacaktır' dedi. Bedelli askerlik başvurularına yönelik de açıklamalarda bulunan Akar, ''Bedelli askerlik hizmetine başvuranların sayısı 723 bin 091, 572 bin 873’ünün işlemleri bitti' şeklinde konuştu.

SÖZ VERİLMİŞTİ...

'Terör örgütü, yeri ve zamanı geldiğinde kazdığı çukurlara kendisinin gömüleceğini bilmelidir'' şeklinde konuşan Akar şu şekilde konuştu:

PKK/PYD/YPG'nin, Münbiç'ten çıkarılacağına yönelik sözler verilmiş olmasına karşın, terör örgütü, Afrin'de olduğu gibi Münbiç'te de hendek kazıyor. Irak idaresinin ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin PKK terör örgütüyle mücadelede etkili olmamalrı neden ile, Kuzey Irak'tan ülkemize gelen terör tehdidi sürmektedir. Bu kapsamda, operasyonlarımız Irak topraklarından kaynaklı terör tehdidi bitinceye kadar sürecektir.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal