Hulusi Akar Azerbaycanlı Mevkidaşı Hasanov ile Görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov'la telefon konuşmasında Azerbaycan'ın işgalindeki topraklarına harekatı değerlendirildi.

17.10.2020-11:54 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-13:52) Hulusi Akar Azerbaycanlı Mevkidaşı Hasanov ile Görüştü

Ermenistan'ın Gence'ye düzenlediği ve sivillerin yaşamını yitirdiği taarruzu kınayan Hulusi Akar, 'Ermenistan yine çocuk, kadın ve yaşlı demeden Azerbaycanlı kardeşlerimizi katletmiştir. Ermenistan savaş suçu işlemeye, 'ateşkes', 'müzakere' çağrısı yapanlar ise bu saldırıları uzaktan izlemeye devam etmektedir. Sivillere yönelik balistik füzelerle yapılan saldırıların emrini verenler mutlaka bunun hesabını verecek, bu vahşete sessiz kalanları da tarih asla affetmeyecektir' diye konuştu.

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin yaşamını yitiren sivil halkın kanlarını yerde kalmayacağına yönelik inancını ifade eden Hulusi Akar, 'Toprak bütünlüğünü koruma, öz topraklarına kavuşma mücadelesinde Azerbaycan Türk kardeşlerimizin yanında olmaya, haklı davalarında tüm imkanlarımızla onları desteklemeye devam edeceğiz' dedi.

Fuzuli şehrinin işgalden kurtarılması ve sivil yerleşim alanlarına saldıran Ermenistan’a ait 2 SU-25 savaş uçağının düşürülmesi sebebiyle Azerbaycan Ordusu'nu da tebrik eden Hulusi Akar, bütün şehitlere saldırılarda yaşamını yitiren Azerbaycan Türklerine Allah'tan rahmet diledi, yaralılara şifa dileklerini de söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal