Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Selman Öğüt, "Hırsızlık Yapanın Eli Kesilsin" Dedi

Son dönemde meydana gelen hırsızlık olayları ile alakalı paylaşım yapan Medipol Üniveristesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Selman Öğüt, "Elini keselim deyince de insan hakları diyorlar. Evine girilenler hayvan sanki" yazdı.

23.02.2019-16:00 - (Son Güncelleme: 23.02.2019-15:55) Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Selman Öğüt, "Hırsızlık Yapanın Eli Kesilsin" Dedi

Ülke TV'de ekranlara gelen ve Turgay Güler'in sunduğu Sıra dışı programının konu başlıklarından biri de son dönemde artan hırsızlık olayları oldu.

Programın yorumcularından Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk, meydana gelen hırsızlık olaylarının devlete olan güveni sarstığını söyleyerek görevlileri uyardı.

Öztürk, "Devlet vatandaşın canını malını korumakla sorumludur. Hırısızların serbest kalması devlet otoritesini sarsar, adalete güveni yok eder. Bu işin hem emniyet ayağı var hem de yargı ayağı var. Bu hırsızlık olaylarından canı yanan vatandaş suçu iktidarda arıyor. Bu çok önemli bir mesele görevliler bu işe çok acil çözüm bulmalı." dedi

"ELİNİ KESELİM DEYİNCE İNSAN HAKLARI DİYORLAR"

Medipol Üniveristesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Selman Öğüt, ise sosyal medya sayfasından çarpıcı bir yorum yaptı. Öğüt, Twitter sayfasından "Elini keselim deyince de insan hakları diyorlar. Evine girilenler hayvan sanki!?" yorumunu yazdı. Doç. Dr. Selman Öğüt'ün yorumuna çok sayıda destek geldiği fark edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal