Hırsızlıktan Korktular Para ve Altınlarını, Kapkaççıya Kaptırdılar

Kayseri'de, Hasibe Y.'nin hırsızlık kaygısıyla yanına aldığı bin TL'lik ziynet eşyası ile dört bin TL'nin olduğu çanta, yol kenarına park ettikleri araçtan, kimlikleri tespit edilemeyen motosikletli iki şahıs tarafından çalındı.

29.09.2020-15:25 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-15:09) Hırsızlıktan Korktular Para ve Altınlarını, Kapkaççıya Kaptırdılar

Kayseri'de, sekiz bin TL'lik ziynet eşyası ve dört bin TL'yi çalınmaması için evden çıkarken yanına alan Hasibe Y., kimlikleri tespit edilemeyen motosikletli iki şahıs tarafından çalındı.

Zanlıların  oradan kaçma anları da güvenlik kameralarına kaydedildi.

Hadise, geçen gün saat 14.30 sularında Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde gerçekleşti. Hasibe Y., 13 senelik eşi Murat Y. ile akraba ziyaretine giderken, evdeki sekiz bin TL değerindeki ziynet eşyası ve dört bin TL'yi hırsızlık ihtimaline karşı çantasına aldı. Çift, görüşmenin ardından özel araçlarıyla geri dönmek üzere yola çıktı. Yol kenarındaki seyyar satıcıdan sebze alacak olan çift, araçlarını park edilerek indi.

KAPKAÇÇILAR ARANIYOR

Bu esnada kimliği tespit edilemeyen motosikletli iki şahıs, aracın yanında durarak, kadının çantasını aldı. Kaçmaya çalışan hırsızlara, Murat Y., müdahale etti. Fakat ikili, çantayı almaya uğraşan Murat Y.'yi bıçakla tehdit etti.

Sonrasında da motosiklet ile kaçtı. Kapkaççıların kaçtığı anları, etraftaki güvenlik kameralarınca kaydedilirken, ihbarla giden emniyet güçleri, çifti, ifadeleri alınmak üzere Yenişehir Karakolu'na götürdü. Emniyet, iki kapkaççının yakalanması için operasyon başlattı.

 

Murat Y., şu ifadelerle başından geçenleri anlattı:

'Sebze almak için yol kenarında durduk. Biz araçtan indikten sonra motosikletli iki kişi aracın yanına yanaştı. Arabanın kapısını açtıkları sırada, sebze satan kişi, 'kapıyı açtılar' dedi. Koştum, çantayı götürüyorlardı. Motosiklete bindikleri sıra üzerlerine atladım. Yere düştük. Çantayı alan kişi ara sokağa kaçtı. Diğer kapkaççı da bıçak çıkararak üzerime yürüdü. Bir süre sonra o da kaçtı. İlk defa başımıza böyle bir olay geliyor. Normalde burada kimse kapısını bile kilitlemez ama böyle bir olay yaşandı. Polisimize güveniyorum. Çanta içinde eşimin ziynet eşyaları vardı'

İki çocuk annesi Hasibe Y. de 'İlk defa başıma böyle bir olay geldi. Kayseri'de kapkaç olayı hiç olmazdı. Sebze aldığımız sırada iki kişi arabamıza yaklaşıyor ve çantamı alıyor. Eşim üzerlerine atladı ama kapkaççılar bıçak çekti. 'İmdat' diye bağırdım, çevrede çok kimse yoktu. Çok korktum. Bana veya eşime bir şey olsaydı, ne yapardık? İnşallah yakalanırlar ve cezalarını bulurlar' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal