Hırsızlık Yaptı! İşler Yolunda Gitsin Diye Dilenciye Para Verdi

Antalya'da, dört evden hemen hemen 20 bin TL ve telefon çalan, biri sosyal medya fenomeni dört kişi, yakalandı. Zanlıların, işlerinin yolunda gitmesi için çaldıkları paradan dilenciye kişi başına ellişer lira verdi.

24.06.2020-11:07 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-10:50) Hırsızlık Yaptı! İşler Yolunda Gitsin Diye Dilenciye Para Verdi
Hırsızlık hadiseleri, Antalya Muratpaşa ilçesine bağlı Güzeloba Mahallesi ile Kepez ilçesinin Göksu Mahallesi'nde yaşandı. İkisi yabancı uyruklu kişinin 4 evden 20 bin TL ile telefon çalınmasının peşinden harekete geçen Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği birimleri, etraftaki güvenlik kamerası görüntülerini inceliyor.

Emniyet güçleri, zanlıların, Diyarbakır'dan gelen sosyal medya fenomeni Bünyamin E. (20) ve İstanbul'dan giden arkadaşları İbrahim K.(18)., Y.E. (22) ve Azat B. (19) olduğunu belirledi.

Operasyon gerçekleştiren polisler, Bünyamin E.'yi lüks otelde, 3 arkadaşını da başka adreste bularak yakaladı.

Zanlılar, sağlık kontrolünden sonra ifadeleri alınmak için Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü'ne alındı. Sorgularının peşinden dört zanlının, işlerinin yolunda gitmesi için hırsızlık yaparak aldıkları paradan bir dilenciye kişi başı ellişer TL verdikleri ortaya çıktı.

Dört zanlı, karakoldaki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Y.E., serbest bırakılırken, Bünyamin E., İbrahim K. ile Azat B. de tutuklandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal