Hırsızlık Yaptı, Cebindeki Şans Oyunu Kuponu Yüzünden Yakalandı

Esenyurt'ta geçtiğimiz ay girdiği bir evde odada tek uyuyan kız çocuğunu bayıltmaya çalışırken kız çocuğunun uyanması ve bağırması sonucu paniğe kapılan hırsız, kaçarken cebinden düşen şans oyunu kuponuyla kendini ele verdi.

20.03.2019-17:24 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-17:10) Hırsızlık Yaptı, Cebindeki Şans Oyunu Kuponu Yüzünden Yakalandı

Esenyurt'ta bir eve hırsızlık yapmak için giren Recep K. isimli zanlı, girdiği evde tek olan ve odasında uyuyan kızı bayıltmak için odasına girip ağzına ilaçlı bez tuttu. O sırada uyanan kız bağırmaya başlayınca paniğe kapılan hırsız odadaki telefonu alarak evden kaçtı.

CEBİNDEN ŞANS OYUNU KUPONUNU DÜŞÜRDÜ

Kaçarken cebinden daha önce oynadığı şans oyunu kuponunu düşüren zanlı polisin derin incelemesi sonucu önce kimliği tespit edildi sonrasında yaşadığı yer tespit edilerek yakalandı.

Hırsızın bayıltmaya çalıştığı kız edinilen bilgilere göre, olayın etkisinden hala çıkamadı. Aile de konuyla alakalı kızlarının başına her şeyin gelebileceğini düşündükçe kendilerini kötü hissettiklerini kaydettiler.

Polis ekiplerinin detaylı incelemesi sonrasında kuponun oynandığı yer tespit edildi ve buradaki güvenlik kamerası incelendi. Zanlı güvenlik kamerasında tespit edildikten sonra kıskıvrak yakalandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal