Hırsızlık Yapmak İsterken Yangın Çıkardılar!

Bodrum'da terk edilmiş bir elektrik santralini soymaya çalışan hırsızlar yangına neden oldu. İtfaiye ekipleri olay yerine giderek yangını kısa sürede söndürdü.

05.10.2018-18:21 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-18:15) Hırsızlık Yapmak İsterken Yangın Çıkardılar!

Bodrum'da terk edilmiş elektrik santralini soymaya çabalayan bir hırsız trafoları keserken yangına neden oldu.

Konacık mahallesi Beylikkırlar civarında yer alan terk edilmiş elektrik santralini soymaya çalışan hırsızlar yangın çıkardı. Terk edilmiş santralde spiralle trafoları ve demirleri keserken kıvılcım çıkması neticesinde etrafta olan otluk alan yanmaya başladı. Otluk alanın içinde olan binlerce plastik manav kasalarına da sıçrayan alevler bütün bölgeyi sardı. Kasalardan çıkan siyah dumanlar bütün Bodrum'dan fark edilirken insanlar ise panik oldu.

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI SÖNDÜRMEK İÇİN YOĞUN ÇABA HARCADI

Etraftaki insanların ihbar etmesi ardından olay yerine giden itfaiye birimleri yangını söndürmek için uzun zaman uğraştı. İtfaiye birimlerine Akut ve etrafta olan insanlarda destek oldu. Siyah dumanlar ise bütün Bodrum'a pis bir koku yaydı. İnsanların şaşkın bakışları içinde söndürme çalışması gerçekleştiren birimler yangını kısa zamanda kontrol altına aldı.

YANGINLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yangın ile alakalı inceleme yapan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri yangının çıktığı yeri belirledi. Eski bir elektrik santralinden çıktığı fark edilen yangın ile alakalı birimler soruşturma açtı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal