Hırsızlığa Diye Gitti, Portakal Sıktı

Maltepe’de gece sularında kapısını araladığı bir büfeye girip hırsızlık yapan şahıs, kasada istediği miktarı bulamayınca kendine portakal suyu sıktı. Bardağa doldurup bir de içen keyifçi hırsızın o anlarını güvenlik kamerası kaydetti.

11.07.2020-10:19 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-09:58) Hırsızlığa Diye Gitti, Portakal Sıktı

Hadise, geçen 20 Haziran Cumartesi günü saat 02.00 sularında Maltepe Küçükyalı Mahallesi’nde yaşandı. Öğrenilen bilgiye göre öğle sularında büfe olan iş yerine giden Engin Şahin (30), masayla yazar kasa kısmının dağınık olduğunu gördü. Hemen kasaya bakan Şahin, 50 TL'lik bozuk para ile iki tane kredi kartının da olmadığını görünce hırsız girdiğini anladı. Büfe sahibi bunun üzerine güvenlik kamera görüntülerine baktı. Fakat Şahin kayıtları görünce adeta şaşkına döndü

KENDİNE PORTAKAL SIKTI

Kapıyı aralayıp ve telaşla büfeye giren hırsızın, hem dışarıda hem de büfede dakikalar geçirdiğini gördü. Kasayı, çekmeceleri ve masayı kurcaladığını da gören büfe sahibi Şahin görüntüleri izlediğinde hırsızın tezgah kısmına geçerek oradan portakal alarak meyve sıkacağının başına geçtiğini gördü. Portakalı sıkan hırsız, içtikten sonra oradan çıktı. O anlar da güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

POLİS HIRSIZI ARIYOR

Hadiseden sonra kamera kayıtlarını alan büfe sahibi, Küçükyalı Şehit Mehmet Emin Aydın Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayet etti. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen emniyet güçleri, keyifçi hırsızı yakalamak için operasyon başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal