Hırsız Çift Çanta Çaldı! O Anlar Kamerada

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde çift hırsızlar bebek arabasında olan kadının çantasını çaldı.

23.09.2020-13:29 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-13:27)

İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki bir bijuteriden bir kadının alışveriş yaptığı esnada bebek arabasında asılı olan çantası, çift hırsızlar tarafından ne olduğunu anlamadan çalındı. O anlar kameralara kaydedildi.

Hadise, geçen 27 Haziran Cumartesi günü saat 20.00 sularında Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre Galatasaray Meydanı’nda bijuteriye giden bebek arabalı bir kadın, çantasını bebek arabasına asarak alışveriş yaptı. Hırsız çift de  bijuteriye giderek ürünlere baktı. O sırada erkek hırsız kapatarak kız arkadaşının yana geçmesini sağladı.

Zaman kaybetmeyen kadın hırsız da, bebek arabasında asılı olan kadının çantasını kaşla göz arasında çalıp oradan uzaklaştı.

Kadın çantayı alıp oradan uzaklaşırken, erkek arkadaşı da alışveriş yapıyormuş gibi hareket etmeye devam etti. Hırsızlık dakikaları da güvenlik kameralarına anbean kaydedildi.

İKİ ARADA BİR DEREDE ÇANTAYI ÇALDILAR

Hadisenin ardından alışverişini tamamlayan mağdur anne de bebek arabasına gittiğinde çantasının olmadığını fark etti.

Kadının iş yeri sahibine olayı bildirmesi üzerine güvenlik kameralarını kontrol eden personel, kadının çantasının çalındığını tespit edildi.

İhbar üzerine hadise yerine giden emniyet güçleri de kamera o anları incelemeye alarak kişilerin eşkalini belirledi.

Emniyet güçleri hırsızları yakalamak için operasyon başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal