Herkes Merak Ediyordu Kendisi Açıkladı! Başkan Mı Cumhurbaşkanı Mı?

TBMM'deki yemin töreni sonrası Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan ilk açıklamasını yaptı. Gelen bir soru üzerine ''Bana Başkanım diyebilirsiniz'' diye cevap verdi.

09.07.2018-17:52 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-21:28)

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yemin ederek görevine başladı. Erdoğan'dan yemin töreni sonrası gazetecilerin ,"Size nasıl hitap edelim? Cumhurbaşkanı mı Başkan mı?" sorusuna "Başkan" şeklinde cevapladı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de gerçekleştirilen yemin töreninin sonrasında açıklama yaptı.

"İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ DAHA GÜZEL OLUR"

Başkan Erdoğan "Her şey gayet güzel oldu, milletin önünde. İnşallah bundan sonrası daha güzel olur" yanıtını verdi. Gazetecilerin, "Size Başkanım mı diyeceğiz efendim?' sorusuna Erdoğan, "Başkanım" karşılığını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, duygularının sorulması üzerine ise "Duygularımı Külliye'deki konuşmamda anlatacağım'' şeklinde konuştu.

"DEVLETİMİZİ YÜCELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Başkan Erdoğan, daha sonra Anıtkabir'i ziyaret etti. Burada anı defterini imzalayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada, "Milletimizin birliğini, kardeşliğini güçlendirmeye, ülkemizi büyütmeye, devletimizi yüceltmeye devam edeceğimize bir kez daha söz veriyoruz." ifadelerini kullandı.

GÜLLERLE KARŞILANDI

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yemin etmek üzere geldiği Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) Çankaya girişinde millet tarafından güllerle karşılandı.

Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resmi konutundan çıkarak, ant içmek için TBMM'ye geldi.

Başakan Erdoğan'ın geçiş yaptığı yolda havadan ve karadan geniş güvenlik tedbirleri alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal