Hendek'teki Havi Fişek Fabrikasının Sahibi Tutuklandı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasındaki patlamayla ilgili olarak, fabrika sahipleri gözaltına alındı. Fabrika sahibi Yaşar Coşkun tutuklanırken, babası şartlı olarak serbest bırakıldı.

07.07.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-10:11) Hendek'teki Havi Fişek Fabrikasının Sahibi Tutuklandı

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamayla ilgili olarak, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında fabrika müdürü, H.A.V., ustabaşları E.Ö. ve A.A ile fabrikanın sözleşmeli iş sağlığı ve güvenlik uzmanı A.B., dün adliyeye sevk edildi. 

Adliyeye sevk edilen 4 kişi gece saatlerinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Soruşturmanın devamında fabrikanın sahibi Ali Rıza Coşkun ile oğlu Yaşar Coşkun da gözaltına alındı.

YAŞAR COŞKUN TUTUKLANDI, BABA ŞARTLI SERBEST BIRAKILDI

Sağlık kontrollerinin ardından Henden Adalet Sarayı'na getirilen ve ifadeleri alınan fabrika sahibi Yaşar Coşkun tutuklanırken, babası Alir Rıza Coşkun adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

NE OLDU?

Geçtiğimiz cuma günü Sakarya'nın Hendek ilçesin bulunan havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada 117 kişi yaralanırken, 7 kişi de hayatını kaybetmişti. Patlamayla ilgili olarak başlatılan soruşturmada 4 kişi gözaltına alınırken, bu şahısların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal