HDP'li Sezai Temelli'nin Taşıdığı Pankart Akıllara Vadedilmiş Topraklar Açıklamasını Getirdi

1 Mayıs gösterileri sırasında HDP'li Sezai Temelli ve Pervin Buldan'ın taşıdığı ve üzerinde "Gazze'den değil Gebze'den geliyoruz. #Anneler direnişte" yazılı pankart büyük tepki topladı. Pankart akıllara Temelli'nin Siyonist ağızla yaptığı konuşmayı getirdi.

01.05.2019-17:15 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-19:40) HDP'li Sezai Temelli'nin Taşıdığı Pankart Akıllara Vadedilmiş Topraklar Açıklamasını Getirdi

Haber365 / Özel Haber

Bulduğu her fırsatta halkı kışkırtmaya ve ayrıştırmaya yer arayan HDP, bugün yapılan 1 Mayıs kutlamalarını fırsat olarak gördü. Bakırköy'deki korteje HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ile Sezai Temelli eşlik etti.

GAZZE'DEN DEĞİL GEBZE'DEN

Ellerinde Kürtçe pankartlarla yürüyen kalabalığın en önünde Buldan ve Temelli'nin taşıdığı pankart dikkat çekti. HDP Gebze ilçe teşkilatının hazırladığı pankartta, "Gazze'den değil Gebze'den geliyoruz. #Anneler direnişte" yazıyordu.

SİYONİST AĞIZLA KONUŞMUŞTU

Daha önceki konuşmalarında da Siyonist ağızla vaadedilmiş topraklardan bahseden Temelli'nin bu pankartı taşıması, akıllara o konuşmaları getirdi. 

Temelli bir mitingde yaptığı konuşmada, "Bugün Türkiye'nin en bereketli toprakları burası. Buralar vaad edilmiş topraklar. Musa, bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi. Geldiler bu toprakları da kuruttular." demişti. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal