HDP'li Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde Taciz Skandalı

HDP'li Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne iş için başvuru yapan talihsiz kadın, MARSU Genel Müdür Yardımcısı tarafından kızının gözü önünde sözlü tacize uğradığını söyleyerek suç duyurusunda bulundu.

29.07.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-16:10) HDP'li Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde Taciz Skandalı

Söylentiye göre, 7 ay önce Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde İŞKUR üstünden işe alınan ve 20 gün önce görev süresi dolan bir çocuk annesi G.K. (30), yeniden işe girebilmek için belediyeye bağlı personel alımından sorumlu Kent AŞ'ye başvuru yaptı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi MARSU Genel Müdür Yardımcısı A.D, G.K'yi arayarak sahibi olduğu otelde görüşmek istediğini söyledi.

İŞ "KENDİSİNE SABAH KAHVALTI TABAĞI HAZIRLAMAK"

G.K. ise A.D'ye belediyede görüşmek istediğini ifade etti. A.D, görüşmeye 14 yaşındaki kızı ile giden G.K'ye kendisini otelde işe almak istediğini, işinin ise "kendisine sabah kahvaltı tabağı hazırlamak" olduğunu söyledi.

Bunun ardından belediyeden ayrılan G.K, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'na sözlü taciz edildiği gerekçesiyle verdiği ve olanları bütün detayıyla anlattığı dilekçede, A.D. ile bu kişiye telefon numarasını verdiğinden şüphelendiği Kent AŞ Müdür Yardımcısı M.Ç'den de şikayetçi oldu.

"KIZIMIN ÖNÜNDE KADINLIK GURURUMU ZEDELEDİ"

G.K, yaşadıkları ile alakalı yaptığı açıklamada, iş bulmak için gittiği belediyede yaşadığı olaydan duyduğu üzüntüyü söyledi.
"Kızımın önünde kadınlık gururumu zedeledi. 14 yaşındaki kızımın yanında bana bunları söyledi ve kızım tüm bunlara şahit oldu." diyen G.K, bu sebeple şikayetçi olduğunu söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal